Rrlegger p 1-2-3

Det å leke rørlegger er egentlig ikke så vanskelig. Jeg gjorde det faktisk i dag. Vasken på kjøkkenet var delvis tett og utga en mindre behagelig odør.

Det er ikke så vanskelig. Det eneste en trenger er en leatherman, oppvaskmiddel, en gammel oppvaskebørste, et stort skrujern/evt. en flat metallbit (ytterst til venstre i bildet), stålull, og en metallkleshenger som en bøyer til en lang stav, på denne staven fester en litt av ett oppvaskehåndkle. Eventuell kan en piperenser også brukes...

Så er det bare å skru alt fra hverandre å begynne og vaske. Det akn være lurt å huske hvilke deler som skal være hvor.

rørlegger

Nå er rør, skruer, pakninger og alle andre deler vasket, skrubbet, renset og ikke minst skrudd på plass igjen. Nå lukter det godt på kjøkkenet. :)

Klostertur

Onsdag var vi på klostertur med klassen. Jeg har skrevet litt og lagt ut bilder på skolens hjemmeside www.colegio.no. Les mer der. Eller så kan du gå direkte til artikkelen her.

Storhandel, sugerr og lammeskulder

Da var det allerede godt to uker etter at jeg kom ned og på tide å oppdatere litt. Høstsemesteret er slutt  og karakterene har vi fått. 

Her om dagen var vi på en butikk som heter Cash Diplo. Noe a la Smart Club. Stort og billig. En må desverre være bedrift for å handle der, men det ble fikset og vi handlet i Sjøma****irkas(må ikke røpe min illegale virksomhet:P) navn.

godteri
Her er store ladninger med diverse godteri. En del av dette har minket drastisk allerede....nesten litt farlig å handle der.

ost
Sara med seks kilo ost. Det hører med til historien at osten ikke kostet 4,95€ pr stytkk, men 4,95€ per kilo...Vi kjøpte med andre ord ost for 30€ den dagen.

Brus
Maiken og Sara med noen liter brus. Er det billig så er det billig.

bursdagbarnet
Samme dagen hadde vi frisørsalong og spillte Geni på den flotte takterrassen vår. Her er Anne Berit i aksjon med å klippe Sondre. Etterpå var det min tur, og resultatet ble egentlig veldig bra.

bursdagsbarnet2
Meg og Maiken med en vanlig middag. Ekte jegergryte. Mmmmm, det var godt:D

bursdagsbarnet3
Anne Berit ble i dag 20 år. Dagen ble feiret i går med mange kaker, ballonger og gjester. Leiligheten vår er større enn hennes, så selskapet ble her.

bursdagsbarnet4
Bursdagsbarnet åpner gaver :)

charlie
Charlotte, Anne Berit og Benedicte. Etter turen på Cash Diplo var det et stort overskuddslager av sugerør. Maiken var flittig og lagde sugerørbriller til alle gjestene. Jeg bidro også med mine kreative evner og lagde blomster og tryllestaver (den i gult).

sondre
Nyklipte Sondre med flotte farger.

Maria og Birte
Maria og Birte.

gavekort
Også må jeg jo vise frem gaven fra meg og Maiken til Anne Berit. Litt stolt over kreativiten:P

Så det var det. Nå kommer jeg akkurat fra Restaurant og er skikkelig mett. Bursdagsbarnet måtte ferires i dag også. En utrolig god lammeskulder sto på min meny i dag. Åh...det var utrolig godt. Mmmmm.

I morgen er det vanlig skole, men vi får besøk av spanske pater Ambrosius fra den katolske kirken i Arguineguin.

p vei tilbake

Tross i laber oppdatering holder dere ut og sjekker bloggen min titt og ofte. Takk for det.
Jeg lover oppdatering i løpet av dagen med bilder og litt om de siste ukene.

Sndag

7 ting en kan gjøre på flyplassen i Madrid når en ankommer flyplassen kl 1700 og flyet som egentlig skulle gå kl 20:45 ikke går før kl 01:40...:
  • Spille Backpacker på pcen
  • Se film: Gjøkeredet
  • Gå frem og tilbake på flyplassen (som forøvrig er ganske lang) og se i alle butikkene som er.
  • Prøve å finne ut når flyet egentlig går
  • Lete etter støpsel (med strøm)
  • Lete etter bagasjetriller, noe som faktisk er like vanskelig som
  • Gå og spise gratis fordi flyet er forsinket
...men jeg kom frem til slutt, og klokken ble ikke mer enn 04:30 før fikk lagt meg. Når jeg da måtte opp kl 06:30 for å gå på skolen ble de ikke så mye søvn den natta...

Dagens visdomsord: En vet en kommer sent hjem når det lukter baker i gata.
Dagens kjendiser: På flyet fra Sola til Oslo var hele Oilers på plass (Stavangers hockeylag), og på flyplassen i Madrid så jeg fotballaget FC Barcelona.


Godt nyttr!

Et godt nyttår ønskes til dere alle sammen.