Iritasjonsmomenter i hjemmet

  • Sand i øret
  • Utilgjengelig internett-tilkopling

Begge problemene er nå fikset, så i morgen skal jeg få oppdatert dere med tekst og bilder.

Kom tilbake en annen dag.

Henrik

De siste dager

 fjell1

Trappejordbruk

Det har skjedd en del i det siste så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere så mye, men her kommer det. Den siste halvannen uka har jeg fått med meg blant annet nattcafé, studentmiddag, vaskemaskinkrasjing, tur på stranda, quiz-kveld og hotellmiddag med sjokoladefontene. Dessuten er ungdomsgruppa fra Behandlingsreiser her på opphold nå. Kjekt å treffe igjen gamle og nye kjente.


På søndag var det opptreden i kirka med koret som stod for tur. Foran en fullsatt kirke ble det både ”Above all”, ”Shout to the Lord ”og ”Lord I lift your name on high” i tillegg til noen sanger sammen med barnekoret.


 

Resten av helga ble stort sett brukt til den prestisjetunge volleyballturneringa skolen arrangerer. Med lag fra både videregående, 10. klasse, foreldrene, lærerne, BHR, den spanske skolen og Valle Marina ble det hard konkurranse. For vår del ble turneringen mindre suksessfylt, men det var nå veldig gøy. Været slo til og det var nok nærmere 30 grader. *Solbrent*


 

Forrige uke dro videregående for ente gang på den årlige fjellturen. Det var godt å komme seg litt opp på fjellet og ut i fri luft. (bilder lengre ned)


 

Både fjelturen og volleyballturneringa kan leses om og ses bilder av på skolens hjemmeside www.colegio.no.


 

Ellers vil dagene fremover(helga) bli fylt med vinterball, dykkerkurs, nattcafé og søndagsmiddag. Det blir nok en bra helg, og jeg kommer tilbake med mer.


på tur
Videregående på tur.

sauer
Ekte fjellsauer...

Skog
Tåkelagt skog

AB
Anne Berit

Henrik
Litt på kanten

trollveggen
Trollstigen?

mandelblomstring
Nydelig mandelblomstring


Jeg hadde et hp...

...om å kunne poste et innlegg med overskriften "Rørlegger på 1-2-3 del 2". Dette håpet gikk i vasken da jeg i morges våknet og forstod at jeg ikke hadde klart å reparer vaskemaskinen allikevel.

Problemet har vært at vaskemaskinen de siste dagene har stoppet før den har vært helt ferdig. Det vil si at den da er full av vann og døra har vært vanskelig å åpne.

Med videosamtale og fjernhjelp fra LM i Trondheim kom jeg ganske langt i går kveld. Jeg fikk øst trømmelen, skrudd opp bakdekselet, funnet tapperøret og tappet ut resten av vannet. Da jeg da skrudde på maskinen fungerte sentrifuga. Det var et lyspunkt. Men da jeg satte på en vanlig maskin skjedde det samme som de siste dagene, den stoppet med alt vannet inni.

Hmmm....