Om skrive blogg

En stund siden jeg nå lagde denne bloggen, men som du sikekrt har merket er det ikke mye å lese på. Det betyr ikke at jeg ikke har noe spennende å fortelle, men at jeg for tiden er inne i en bloggdvale.
Lover å komme tilbake med mer når høsten kommer og jeg flytter.

Det store sprsml

Ofte møter en motgang i livet. Noen mer enn andre. Det får oss til å undre over hva vi egentlig gjør her på kloden. For å sitere ei god bok av Roy Jackobsen, Hoggerne: "et menneskeliv er ikke mye verdt, men man klamrer seg nå til det når man først har det".

Hva meningen med livet er, er et ofte stilt spørsmål. Det er ikke sikkert det er noe mening i det, men en kan jo gjøre det beste utav det når en først er skapt.

Livet?


Strandfest p Midtholmen

Ogs i r ble sommerenes strandfest p Midtholmen en suksess. Hele 25 RR hadde funnet veien til denne perla i Stavangers skjrgrd. Grillene var var varme og hamburgere, plser og marsmallows gikk ned p hykant. Undertegnede kan bekrefte at badevannet var litt kaldt, men sommer var p plass uansett.
inn mot sene timerOg s var det bare f skrevet alle kjemirapportene for i r...jada.

Frste innlegg :)

Frste innlegg er p plass...gratulerer!
I gr var det fotballkamp p Martinique. lesund mot Strmsgodset. Toppoppgjr i 1.divisjon. Godt med bl-orange supportere hadde samlet seg. Stemningen var topp og Aafk vant 3-1 etter en spennende kamp. N er Sunnmringene tilbake p tabelltopp. Kanskje blir det en tur p stadion nr Bryne spiller mot Aafk 2. juli?
aafk
(foto: stormen.no)

*ooransj og bl, heia Aafk*