jeg har vknet fra dvalen

Etter å fredag ha levert særemnet, hatt en liten særemnetest, hørt meg gjennom fire timer med fordrag og sovet i fire timer våknet jeg fra dvalen. Følte meg nesten som ett nytt menneske og har siden den kvelden bare gått rundt og smilt. Å være glad er en god føleles. Fredagen ble avsluttet med en veldig god middag på Canarios Uno, før jeg tok meg noen flere velfortjente søvntimer.

I dag lørdag var vi hele dagen i badeland. Har ikke vært der etter at jeg kom, så det var utrolig artig :D. Det at det ikke var noen andre folk i parken gjorde jo bare ting bedre. Med både raske og treige sklier ble det en bra dag. Noen andre som har vært i badeland i det siste? november...

Desember begynner så smått å nærme seg, så i dag ble pakkekalenderen hengt opp. Ja selvfølgelig må vi ha pakkekalender. På veggen henger nå 24 små pakker i en nydelig norsk-hjemmelagd kalender. Ellers har det også blitt litt kakebaking i, for i morgen blir det her stor feiring av Maikens 18. bursdag. I tillegg til selskap, blir det en tur på tivoli :D

På torsdag er det første desember. Ikke lenge til. Da skal det bakes pepperkaker, og årets julekalender blir Amalies jul. Søndag er det første dag i advent og vi skal synge jula inn i kirka.

Mye å glede seg over, mye å glede seg til. Jeg har det absolutt fint :D

En gledens dag


:D :D :D

sqwatterkjring og dvaletid

Hei og hå!
Tenkte jeg ville vise frem dette bildet fra da jeg og Snorre kjørte vannscooter. Er et par uker siden nå, men det må jo skrytes av. Det var skikkelig gøy å kjøre. Speedometeret var oppe i 65 km/h på det meste mens scooteren hoppet bortover vannet. Og om det gikk fort ja. Når en har vannet så tett på seg så er fartsfølelsen ganske stor. Bør absolutt prøves.
vannscooter

Neste fredag skal det ”O’ store særemnet” leveres inn. Jeg skriver om Leif Hamres bøker og hvis det er noen som har noe lurt å fortelle meg, kom gjerne med det. Påfølgende mandag kommer nynorsktentamen før 3MX-tentamen slår til på onsdagen. Videre følger 3FY- og norsktentamen. Tiden fremover blir derfor preget av hard dvalejobbing, så det blir nok smått med innlegg og bilder her på bloggen. Ta likevel turen innom hvis det skulle dukke opp noe.

…men nå skal jeg sove. Vi sees til jul.


Lyder

Pussemaskin som pusser maling av murveggene
Unge som går med bjelle rundt halsen
Kassaapparatet på butikken på hjørnet
Fliser som skjæres med vinkelsliper
Naboene som står i gata og snakker
Buggybil som raser gjennom gatene
Unge som skriker "mamá, mamáa"
Slagborr som slår mot murveggen
Mannen som halter seg på krykker
Rånebil som spiller høy musikk
Konebil som ruser motoren
Ringeklokken til naboen
Moped med effektpotte
Telefonen til naboen
Spanjoler som roper
Hund som bjeffer
Vaskemaskinen
Fugl som kvitrer

...dag og natt

Lydene jeg kan høre er mange og vonde. Det er godt det finnes ørepropper.


kranbil
Utsikt fra stuevinduet...:)
Bil

Bitter morgen

Hva er vel ikke værre enn å først forsove seg, skynde seg til skolen, for så å få vite at en har fri de TO første timene?!

Dagens kjendis

Som kjent er kanariøyene også feriested for norges kjendiser. Dagens kjendis så jeg på stranda, tidenes langrennsløper, nemlig selveste Bjørn Dæhli. Fikk ikke snakt med han, men jeg så han nå i hvert fall.

Dagen på Playa de Amadores ble lang, men gøy. Bading, pedalbåt med masse unger, shopping, og trampoline, hoppeslott og oppblåstbar klatrevegg i sjøen. En utrolig gøy, men slitsom dag. 

And the winner is...

Jada, her kommer litt selvskryt....Torsdag hadde vi Abelkonkurranse og den med best resultat på skole ble...meg. Gratulerer til meg selv! Allikevel er det litt skuffende med bare 43 poeng, når jeg tideligere har fått 65 poeng. Ellers så hadde jeg i går både 2-timersprøver i spansk og i fysikk, tror begge gikk greit. Bakte i går også kilovis av pizzasnurrer, så nå er skolematen for neste uke sikret:P

Men nå må jeg skynte meg, båten til Mogan år snart. Snakkes!